S přezrálým listím se k zemi snáší zvlhlý
podzim
z komína vine se holubí kouř
toulavý vítr šramotí pod okny
zrezivěle v pantech dveře
zaskřípou
světnice voní skořicí s jablky
a z včelího vosku plamenem
tu hledám
tišinu
nikoliv takovou v níž mě den zanechá
dosud neposkvrněnou
v šepotu hlasů zaklíněnou...