Anotace: ~~~~~***~~~~~
~~~~
MEDVĚD
je kodiak,
brtník,baribal i grizzly
medvěd je hnědý
ale medvěd je i celý bílý,
to je medvěd lední
který u nás v přírodě fakt není.
Medvěd je i z plyše
s tím se mazlíš
ten nikdy nekouše..
~~~~
OREL
ten orel skalní
vysoko v horách hnízdo má
tam dvě bílá mláďata
do barev vychová.
Obě?Přežívá to silnější
to mámu orlovou asi moc netěší.
Střemhlav se orel řítí ke kořisti
a divoký králík ten nemá
život jistý...
~~~~~~~~~