Čápi se vrátili na svá hnízda
dojemné shledání
slzy radosti kanou
kéž by si člověk vzal z přírody příklad
domov a rodina nade vše
žabomyší války stranou !
Trefně napsáno :)
Kéž by tomu tak vždy a všude bylo - rodina nade vše...
Měj se kouzelně, milá Rybko :)
07.04.2023 00:03:46 | Ondra