Anotace: z cyklu Poezie přírody
Kde cesta zarůstá nazlátlými travinami
a prosluněnou paseku vroubí šumný les
tam mohu jen snít o milované společnici
s níž mohl bych sdílet všechnu tu krásu
co příroda vůkol rozsévá, až se tají dech.
lesní entita...
10.10.2024 01:21:14 | enigman
Ta oblast si historicky vysloužila pojmenování Hvozdy (mezi obcí Hvozdnice a Bratřínov).
10.10.2024 12:44:22 | Zoroaster