Anotace: z cyklu Poezie přírody
Kdo zná v Brdech stinné stezkya rád se toulá odlehlými místykam málokdy vkročí liská noha nemá nouzi o tichá lesní zátišía přírodní poetika mu není cizí.
mňam
14.10.2024 21:42:49 | enigman
.....Krásná zákoutí...Brdy jsou k toulání jak stvořené......Ji.
13.10.2024 20:56:48 | jitoush
Pěkné podzimní listí přírody.
11.10.2024 13:12:13 | mkinka
Na syté podzimní barvy listnatého lesa teprve čekám...
11.10.2024 13:20:25 | Zoroaster
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?