Anotace: SLOVA, nebo DOTEK...
SLOVEM se můžeš
Nechtíc DOTKNOUT
...anebo krásně DOTÝKAT.
Po Doteku máš
Chuť se PROHNOUT.
A přitom slastně ZAVZDYCHAT.
Slovem ZRANIT.
A Dotekem ZTRATIT
ŘEČ
I beze SLOVA...
ŘÍCT Všechno.
Tak jaká křeč?!
Jazykem ostřejším
Než meč
ROZETNOUT
Po Doteku
TESKNO.