Anotace: ...
chvílí zní jen opatrně jako se sny
a břehy
tvé břehy zase tonou v blízku
touha je široká na krok
a kousek
co chybí
co?
tak řekni kolik chceš
ze mě
a kolik z odvahy
...ta se mi líbí......a této rozumím...../úsměv/....Ji.
28.06.2018 20:51:06 | jitoush
Máme neuronové sítě, ale googlovský překladač si s poezií (zatím) ani trochu neporadí. :-)
Byl bych rád, kdyby to „zatím“ ještě nějaký ten pátek vydrželo. ;-)
29.06.2018 09:58:03 | Luky-33
ze země Oz
28.06.2018 15:56:06 | maryshka008