Anotace: Podzim je jako druhé jaro, z každého listu se stává květ :)
V období létajících pavučin
tvůj úsměv
svými rety ozvučím
a v dýňovém koláči
na obrazu západu
vysměju se nápadu
o barevném listí
Ranní mlhy houstnou
jako noční chlad
když tě mé oči zbystří
vznáším se
jako papírový drak
I šípky blednou
vedle mého červenání
když myslím na tebe
do podzimu oděného
jsi mé oříškové přání
Jablka a hrušky
na pokrajích strání
dozrávají s mými city
a padají ze stromů
k nohám tvým
.. Tak už mě zahřej
než se ochladí(m)
Překrásné..
16.09.2016 18:34:41 | Tvořilka Lenka
Jablka a hrušky na patře sládnou, kdo jednou ochutná, tomu pak vládnou... :)
16.09.2016 08:22:21 | Philogyny1