Anotace: ..
Jsi noc
která zachrání můj den
tvůj úsměv je mému srdci
vlna tsunami
A já o tobě mluvím
jako bys to byl ty
kdo v noci osazuje nebe hvězdami
Jsi vlahý pocit po dešti
pro vyprahlou krajinu mých zraků
Jsi mlha jež skrývá ranní otupělost do rozpaků
Spatřit tě je jako
spatřit poletovat první sníh
Svěřila bych ti
veškerá svá tajemství
ale stal ses jedním z nich
....moc hezky si to napsala...plyne to a míří tam,kam má.....Ji.Líbí...
17.10.2016 17:34:55 | jitoush
Přelétavá vločka sněhu, v dlani sotva zastudí, nadechneš se, není... :)
16.10.2016 00:38:25 | Philogyny1