Anotace: ..
Oceán mých myšlenek
změní se
na kapky deště
když ty vejdeš
do místnosti
Zastaví se
ve vzduchu
hledající
útěchu
a hraje si tak
na něžnosti
V mé hrudi
plameny
plivají erupce
a mění mě v dým
když náhle se usměješ
chytne mě to
za srdce
tepnami žár proudí
(uhořím?)
Při soutoku
našich pohledů
už jediné
co dovedu
je plavat
v proudu
téměř po slepu
A slévat se s tebou
do tmavé noci
která se zrcadlí
na hladinách
očí tvých
Obklopena
uvězněna bez pomoci
Zachráníš mě
jenom když..
Jsi jiná, krásnější
než před tím
jsi jiná krásnější
jde to ještě vůbec?
Jde...
zachráněna svou láskou
ST nádherná emoce i báseň ...
02.04.2017 09:20:45 | Malá mořská víla
To snad ani není možné:*) To je překrásnýý:-)
01.02.2017 16:26:45 | Tvořilka Lenka