Anotace: .. Taková, která má sice trny, ale krásně voní
Dívej!
Támhle ještě kvete - opravdová růže
Běžela k ní
Musela
Zabořit svůj nos mezi okvětními plátky
pak vydechnout
s úlevou a z vesela
"Voní! Stále ještě existují opravdové růže.."
Byla jako báseň
kterou nemusíš vždy pochopit
a nebo se v ní můžeš ztratit
Všechny ty maličkosti
který nedaly se uchopit
jako povídání do noci
její vlasy ve větru
vůně která nelze nikam lapit
A když vyprávěla
o tom co ji zaujalo
kouzlo se světem se vždycky stalo
Rozzářil se sluncem
a hořel jejím nadšením
Byla jako moře
utopení v kráse
jako dobrovolné zatčení
A chtěla jenom někoho
kdo uměl by se
na ni dívat
s tím pocitem souznění
.. tak jako se ona dívá
na západy slunce