Ve vztahu referent-zákazník
se asi spoustu věcí nesluší
když já nemůžu si pomoct
a pomyslet si
že Ti to nesluší
je asi stejný sci-fi
jako že je u nás sníh
netuším
proč Tvůj smích
je jako balzám mojí duše
proč v očích lvích
jsi bez retuše
usídlit se stih'
proč znovu chci slyšet
Tebe a Tvůj hlas
"Výdej"
řekni mi prosím zas
zasaď mi do srdce
Tvou nejlepší ránu
já chci Tvou vůni vdechovat
nejen dnes večer
ale i k ránu