Anotace: Když nad loukou kreslí duha a v podvečer jsme zase sami, -pak i za svítání. A kdyby...
Ten posun je znát...A to je jedna z věcí, proč je škoda staré věci smazat.
Každý nějak začíná...
i škola je od první třídy a né od páté...
a najednou od půl deváté,
se vytratila slova,
tak jako osvětlený film,
ztrácí paměť na fotky,
a i když vyvoláš ho znova,
sotva spatříš starý jilm,
jen srkneš z láhve od griotky.
20.02.2014 23:16:45 | Robin Marnolli