Anotace: záblesk jemného naručia ktoré bolo poslané dať mi slobodu ...
stvorenie zrodené s tmi
to ktoré bolo tebou odsudené na večnosť
do žalára uvrhnuté od nevinného veku ...
čakalo na hlas jasného svetla ..
šťastie do srdcia vylieva ten záblesk sekundy
a otázky prúdia do srdca
prečo si ma tvoj pán nechal pre seba
nedovolí mi aby som patril všetkým
nedaruje mi nádych čerstvého vzduchu ....
prečo nie ?
moje slzy už dávno stvorili rieky moria oceány..
to snad nestačí?
bude dlho trvať toto zatmenie pod ruchom hanbi
tma ma nemiluje iba skrýva pred zrakom sveta ...