Čtverečkový blues
Anotace: Píšu i rukou na papír.
Čtverčkovanýmu papíru
Svěřuji svoje slova
Okénka žádná neminu
Skládaná, papírová
Jen tomu kusu papíru
Ten poslouchá a věří
Čtverečky jako na míru
Políčka v kalendáři
Čtverečky ještě čekají
Jak se má slova daří
Poslední sloku nechají
Do bloku A5 zavřít
Přečteno 528x
Tipy 8
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, Gabriela Green, Pamína, Jort, Amonasr, AndreaM
Komentáře (2)
Komentujících (2)