Anotace: Černý den hokeje...
Vzpomínám si na ten den
jako by to včera bylo,
myslel jsem si : " Je to jen sen! ",
když média to zaplavilo.
Pro hokejový národ
hrozná tragédie,
na tři skvělé hokejisty
už se slunce neusměje.
Tři jména!
Tři hvězdy!
Tří Mistři Světa!
Dodnes v uších mi zní
ta památná věta :
" Rachna, kachna to to letělo! "
V ten moment srdce národa se zastavilo!
Josef Vašíček,
Karel Rachůnek,
a Marek Jan -
tři hrdinové národa
kterým život nebyl přán!
Tak ještě naposledy pro Vás skandujeme :
Hoši děkujeme!!
Nikdy nezapomeneme!!
To Vám slibujeme!!