ze zpráv :
Po osmileté Julii Sleegers pátrají kolem Čerchova na Domažlicku stovky
policistů.
Světlé vlásky
už nesvítí
pod nohama listí
už nešustí
na mechovém polštářku
děvčátko leží
její oči už nevidí
její uši už neslyší
černou postavu
co v dáli mizí
jen stromy to viděly
jen stromy to slyšely
ty stromy teď mlčí
možná i pláčou
nikdo už Julinku nevzbudí
nechoďte děti do lesa