Zlomený záda
Anotace: Výpliv, campy zamilované
Jseš nula
Ona hlášku na povrch vyplula
Rádio vypnula
Neznale tě vyhodila
Odešel jsi po svých
Z ulice provází tě smích
To není legrace
Takhle domů se potácet
Zlomený záda
Měla tě na chvilku ráda
Už jsi doma
Morální kocovina
Čí je to vina
Snad její, polovina
Jsi jiná
A na pohled roztomilá
Kdy návštěva zas?
To není jen na nás
Přečteno 213x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (0)