Duše jede dálnicí
vidí lidi hledící
z aut
.
Usměje se, vzlétne do vesmíru
tam, připraveno bytí na míru
má
..
Stačí jen kousek papíru
a tužka
...
Tělo svázané hmotou
nezvládá - je samotou
ale duše - mmmm
ta vždy může
lítat
usmívat
milovat
mít rád
jako dobrý kamarád
často na tebe myslící
vodu ti na čaj vařící
nemoci likvidující
po teleportu toužící
;)
....
Živote - POJĎ!
Chytni mě
roztrhej na kusy
ať je volná, volná
VOLNÁ!!! Duše
má
...
..
.