Jsem tygr i sfinga
přes den nejradši spím
večer však ožiju
jsem královnou noci
jsem bohyně
dvounohé sluhy mám
jídlo mi přinesou
když na ně zamňoukám
jen štěkající obludy
kazí tento svět
ty kdyby nebyly
byl by to ráj napohled
M Ň A U !
Ale pozor kočky rády rybky :-D..pěkná kočičí
06.06.2020 22:11:15 | jenommarie
Pěkný, konečně někdo, kdo má doma taky kočky... :-D
06.06.2020 15:37:08 | Jarovanek
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?