JEN PRO SILNÉ NERVY
Anotace: ...občas i mně vytečou...
houpe se na židli sem a tam
vrzavý zvuk bodá do uší
houkání protivné nedá se zastavit
přepadne? přestane?
napětí narůstá vykřiknu nech toho
lezeš mi na nervy však víš
zničíš tu židli a ještě si ublížíš
zklidni se přestaň už
jen to tím zhoršuji dobře to vím
nehtami škrábe se po skráních
na chvíli vrzání přehluší křik
bouchá se do hlavy naráží do dlaní
po chvíli zmlkne koukne se na mě
jakoby pochopil že máme oba dost
nechá se pohladit po vlasech po zádech
zatleská zahejká přepne se na radost
Přečteno 667x
Tipy 6
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, poeta, Lenka Krásnodvorská
Komentáře (4)
Komentujících (3)