sám sebe nazvat hrdě bohém
Sníval jsem o tom, že dám světu hrdinský epos
Sonet, sbírku básní, román nebo příběh co nezná čas
Všechno to byl jenom sen, zdálo se mi leccos
Teď už najisto vím, že s posledním výdechem utichne můj hlas.
Nedám světu vzpomínku na to, kdo jsem byl
Nepřinesu revoluci, světlý zítřky pro všechny kolem
Kdo si bude pamatovat, kdo jsem a jak jsem žil
Já, ten kdo se odvážil sám sebe nazvat hrdě bohém.
Komentáře (1)
Komentujících (1)