Anotace: kdy sůl v očích neštípe
Položila jsem hlavu na sklo,
slzy tekly po stole a já si uvědomila,
že nechci být snílek.
/Ale jen na chvíli/
asi bych si radši uvědomil mokro...
01.04.2014 00:27:24 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?