Anotace: ...
Ahoj Márty. Přeji ti ať se všechny šťastné náhody na ten tvůj okamžik spojí a co nejdřív ti přivedou do cesty přesně tu po jaké toužíš. Protože jinak by tu jeden krásný blázen opravdu chyběl. Hodně štěstí. :O)
28.09.2014 01:16:04 | Tichá meluzína
Snad Tě, Marty, pro Liter některá bleskurychle zachrání... Tak naléhavé SOS by nemělo být oslyšeno ;-)
28.09.2014 00:28:06 | Amonasr
....Nebudu Tě přesvědčovat,dělej ,jak cítíš.Přeji Ti,Kristiáne,aby
Tvé srdce bylo vrchovatě naplněno,prostě aby si našel,co hledáš.....
Tak na brzskou shledanou a neklesej na mysli,nejsi jediný,kdo hledá
spřízněnou duši...../úsměv/.Ji.Tvá poetika tu bude chybět,ale není
všem dnům konec,že ano...
27.09.2014 21:58:50 | jitoush
Srdecne dekuji, chapajici Ji;)fyzickou blizkost, virtualni nelze nahradit. Dle reakci nekterych dam zde, jim tvorbou cinim radost, ba je podencuji k rozkosi, ale tuto realizuji se svymi amanty. Mel bych take ja dojit odmeny a nikoli tesiti slovy jine...
27.09.2014 22:08:06 | kudlankaW