Anotace: těžkej život
Svůj život nesou si v igelitkách
ložnici mají na lavičkách,
laciným vínem zapíjí žal
už život všechno jim vzal,
jak se jim člověče můžeš smát
I TY SE BEZĎÁKEM MŮŽEŠ STÁT !
...nemyslím si,že všichni bezdomovci zapíjí žal.....někteří si tento
život volí sami a dobrovolně....některým je snaha pomoci,ale oni
nechtějí žít tzv."po našem".....mnohdy je to opravdu otázka rozhodnutí,
jindy je to souhra nešťastných okolnosti a pak to jede.....Ji.
07.11.2014 18:21:23 | jitoush