Anotace: ? Trochu dlouhý ?
1.Máj
Kam jdou duše
ještě nečisté
když velká požíračka
má volno
na svátek práce
ve tmě
namačkáni na sebe
světlo baterky
občas zabliká
na 1.máje
až potom
když mlýnek
začne mlýt
vyplivne
novou
již očištěnou hmotu
která vše zapomněla
na ulici
na svátek práce