Anotace: ?
Na trati
Za noci
v Sahelském
expresu
kdy hvězdy
mění svoje dráhy
počítám ovečky
na trati
nevadí
když
dřevěné sedačky
do zad
trochu tlačí
zvěrokruh
je u konce
možná
že zítra
rozběhne
se znova
radostně
těším se
do cíle
vítá mne
orchestr
v Disnylandu