Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=Wr_AwbTPFIU
bol to mimoriadne ťažký rok
keď mi suseda na pohrebe svojho muža povedala
"už viem, aké to je"
netušila
do akej hlbokej
nikdy nezatvárajúcej sa rany
priliala jed
všade boli zvedavé oči
čakajúce na moju reakciu
nepamätám si
ako som sa vrátila domov
ale ten večer som sa delila o svoje pocity
s prázdnym pohárom dlho
dlho do noci
sledovala som slabé blikajúce svetlá na oblohe
a rozmýšľala
čo sa zrúti skôr
nebolo toho veľa na výber
začína to vonku poriadne primŕzať
trasie mi telom
predieram sa životom
v ktorom kedysi existovala láska
tá pravá
ozajstná
ktorú zažijete
len raz
za život
krásně popsaný příběh,jak bych stál vedle,díky za bolest,ta nás mění...
Nespěchej.
Láska je ovoce dozrávající v každém ročním období, a je na dosah každé ruky:-)
13.11.2015 19:54:45 | Danger
k tomu není potřeba nic dodávat, ty to vždycky umíš tak perfektně vystihnout jak nikdo...
01.11.2015 21:30:56 | iluzionistka
Není toho moc na výběr, když to nejdůležitější už bylo...
Skvělá, malisko.
31.10.2015 21:04:23 | Pamína