Anotace: Nikdo nemá čas, na nic a nikoho. A je to stále horší, i když máme rychlá auta, mobily a internet.
Sbírka: Mozaika života
Bezvadně jsem si odpočinula, Beáto, děkuji, že jsi mě zpomalila a bylo to úúžas... kolik... kolik je hodin? Proboha! :-)
23.09.2016 04:13:05 | Iva Husárková
Člověk by měl sám rozhodovat komu a čemu věnuje čas, potom to teprve za něco stojí.
22.09.2016 21:35:37 | klaun
Čím víc si ho všímáme, tím rychleji čas běží. Nejlepší je prý nemít čas si ho všímat. Blbá rada. :-))
22.09.2016 11:56:59 | Lighter