Anotace: -
Spí sama
při otevřeném okně
někdy v noci
průvan znetvoří zdi až na holý žal
a za obrazy prožírají moli světlo
do tenkých zpráv
o vzdáleném konci
země Vrba
je sucho
v zkažené vodě kaluže
prosvítají na povrch
celuloidové oči panenek
(vždycky z nich měla strach)
a možná
jen neuměla překročit
víčka dávno leklých ryb
nemohl jsem si Tě nechat ujít
a
pro tu jedinečnost
četl jsem opakovaně
:-)
19.08.2018 09:44:45 | piťura
to jsme nedokázali nikdo, milá philoženodívenko ! ST* /tam kde skučí ryba adřela se jak kamenná tříska do zdřevěnělých údů prazlolajná chyba/***
06.08.2018 14:22:16 | Frr