Anotace: ...
už zase převažují slova
na hrudi
mlčky přihlížím vrátkům
přivírání i tomu tichu
co se za nimi ukrývá
neprosím o nic
okolnosti stejně zkusí to své nikdy
čekají
a jsou už skoro tak trpělivé
jako život
Všechno má svůj čas, říkám, a z nikdy může být...kdy?...
Moc se mi líbí, hlavně ta první strofa. Vzpomněla si, jak o dovolené fotila pootevřená vrátka s tichem a tajemstvím...
06.08.2018 20:31:27 | Philogyny1
Zvědavost pootevře vrátka a s odvahou se snadno najde zkratka. ;-)
07.08.2018 11:13:26 | Luky-33