Anotace: .
Dnešní den byl fajn
a jeho syn?
Zdědí dobré geny
nebo bude jako stará neděle?
Proč umývat okna
když tu máme záclony?
Proč věšet záclony
když venku prší?
Mosty nikdy nejsou delší
než je nezbytně
nutné
Řeky tráví vodu
říkají si
o déšť
..zasejc si trošku vykoukl Gio?.....přání je otcem myšlenky.....takže
myšlenka je dcera.......Ji./úsměv/
15.03.2019 18:45:31 | jitoush