Anotace: ...
zmítání pochybností
v pletenci zkratky
třikrát se zeptáš
na čtyři odpovědi
každé ráno pozdrav slunci
každý večer pozdrav měsíci
čím dál víc kyslíku
stejně si neodpovíš
Díky za hezký dovětek. :-)
07.04.2019 19:08:08 | A42
S výdechem odpovíš na co jsem se neptal S nádechem ptáš se na to, co nevím..
01.04.2019 12:22:31 | Now
Někdy se to dá vydýchat, někdy ne. :-)
26.03.2019 12:06:19 | Lighter
Pořád dýcháme... ;-)
07.04.2019 19:08:40 | A42
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?