Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=k1GsKHHwAik
někdo po mě chtěl telefon
a někdo jinej zas léky díky kterým na všechno zapomene
reju si pátou gumičku do ruky
a nadávám s ostatníma na život
na práci nedostatek času
na málo peněz hnusný obědy
a v noci před kostelem s Martinem zapaluju jednu od druhý
říká mi jakej by byl svět kdybych přestala
kdyby jemu nebylo třicet devět
a moh by něco víc než dotek tváře na tvář při příchodu a odchodu
ukončete výstup a nástup dveře se zavírají
říkám mu a směju se do svý třetí promile
zítra ráno v práci se mě na odchodu dotkne
jen tak letmo rukou na loket řekne čau klukům a
půjde spát do svýho vlastního domů svý vlastní postele
večer na facebooku napíše spoustu sraček
mezi usměvavý oči tvýho bledýho obličeje
a další marnej pokus Karolíny přiznat se že je lesba
někdo po mně chtěl telefon
a někdo jinej zas léky
každej něco chce