Vrchol je jenom okamžikprůsečík cest co musím jít
Jak tulák mezi hvězdamihledám a cesty nacházím
Jak myšlenky co čekalyjestli nás někdy osloví
Myšlenky cestami nás vedou, to oni volí kterou...
14.09.2020 21:28:29 | Emily Říhová
...přesně tak, člověk je takový, co ho oslovuje...;-)
08.09.2020 17:27:46 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?