Má iluze jak bublina
splaskla a pravdu odkryla
co si to vlastně nalhávám
nohama na zemi nestávám
Ta zbylá hrstka fantazie
na futro báseň tužkou ryje
o snění, o tom, že nic není
co za úsměv by nestálo
.. aby nám srdce zahřálo
Už když na futro se slova ryjí..
ta ruka moc dobře cítí ..
že bude VŽDY proč úsměv mít
..i kdyby to byla jenom
.. ze vzpomínek nit..
Úsměv se budeme snažit zachytit.
*ST :)
14.10.2020 22:02:53 | jenommarie
Maruško děkuji moc za milou básničku:-)
16.10.2020 08:51:50 | vlnka
:)Milá vlnko..měj krásný víkend a opatruj se ;):)
16.10.2020 08:55:03 | jenommarie
A pod futrem podprahový průvan v duši. Ale třebas nepovšimnuté snu mrňonko, co skrz rozladění, za ten úsměv stálo. :-)
14.10.2020 01:19:04 | šerý