Anotace: urbex je prozkoumávání opuštěných objektů, které již dlouho nikdo neužívá
Klavír bez klapek
balustráda z pavučin
mrkací panna
už nemrká
neptej se proč odešli
dům ti bude vyprávět
zažloutlé fotky na stěnách
zdi šeptají
zkus poslouchat
čas se zastavil