Na chvíli v tichém vzpomínání
na dětství, krásné sáňkování
ve sněhu anděla obtiskneme
u křížku s dětmi se sejdeme
Malí i velcí v jednom šiku
bruslí na ledě do soumraku
mrznou nám nohy i ruce
domů se nám ještě nechce
První sníh mi vždy připomene
to dítě ve mně neposedné
co venku aspoň na chviličku
do sněhu musí na procházku
Rychle zpátky do dětství,
první vločky nás odnesly...
Moc hezké, Vlnko... krásný adventní večer
13.12.2020 19:27:05 | Emily Říhová
Rodiče volají děti, které si hrají:
Pojďte domů, je nám zima!
Povězte rodiče popravdě kolikrát
jste slyšeli své děti říkat:
Už mě to s kamarády venku nebaví, chci domů. :)
05.12.2020 03:26:57 | Now
Děkuji za nahlédnutí a je to tak jak říkáš. Když chtějí rodiče děti jenom kontrolovat, tak je to nebaví. Kdyby si hráli s nima, hned by to viděli jinak:-)
05.12.2020 10:23:21 | vlnka