Anotace: ...
pocity překračují hranice významů
převracím strany a z mrtvol vět
si vybírám jen ty krásný
slova
křísím
jimy svoje světy a v nich na mě padají vzpomínky
na všechny ty okamžiky a události
už ani nerozeznám co se stalo s tebou
a co jen v mojí hlavě
často teď mívám bezvýchodně vděčný stavy
s léty se vkrádají i podivný nápady
ty nejabsurdnější - se vrací
nejčastěji
asi bych měl anonymně vykoupit všechny tvý věci
do zprávy pro příjemce se totiž vejde i - děkuju za všechno
nepomohlo by to
mně
snad jen trochu
tobě
nevěděl bych co s tím
dno skříňky je přeci dávno obsazený
něco bych rozdal
něco věnoval do tombol
něco zapomněl na barech
a to poslední vědomě ztratil cestou
domů
....Jak se vzdalujeme...zůstává to hezčí.....a vděčnost?...to je cesta
k okamžikům štěstí,i když prchavým.....Ji./úsměv/...To je dobře,že si zasejc něco "pustil".....Ji./úsměv/
26.12.2020 22:17:56 | jitoush
Nic novýho, je to jen vytažený ze šuplete...Můzy se kdesi toulaj a nebaví je líbat stárnoucí strejce, což je tak nějak pochopitelný a vlastně i v pořádku. :-)
27.12.2020 18:19:58 | Luky-33