Snad je to jenom na chvíli
co stopy mé se překryjí
na cestě, která znamená
návraty duše do minula
To jenom mi tak připadá
že přešlapuji zmatená
že času běh se zpomalil
budoucnost možná oddálil
Však někdy není na škodu
připsat to na vrub osudu
a nebojovat na chvíli
po větru letět s motýly
Po větru strasti pouštět
uvěřit snům není snad loupež...
Hodně štěstí, Vlnko, opatruj se (*)
30.01.2021 23:14:23 | Emily Říhová
Poleť vlnko milá..však osud někdy zdá se plytký být..nechat se nést..a ono se zase uvidí * ST opatruj se ;)
26.01.2021 20:11:30 | jenommarie