Kdo vystavuje svoji moc
na piedestal obdivu
ve skrytu volá o pomoc
když ztrácí svoji sílu
Kdo dokázat chce převahu
útočí, i když nemusí
vždyť to chce přeci odvahu
porážku přijmout se ctí
Ano ano, svatá pravda
25.04.2021 18:04:57 | Klára Němcová
Děkuji za nahlédnutí a moc mě těší souznění:-)
26.04.2021 09:37:57 | vlnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?