Anotace: ...
večerní listování
to nej
nej z katalogu hrůz
obvyklá připomínka neměnnosti špíny
z cyklu "Nevystoupíš"
zkus!
alespoň kopeček
chlad se rozplývá v ústech
park dozdobený hroby
a v uličkách dobrovolný sbírky
na smrt
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?