Anotace: z
Muž...
...co ztratil vlasy,
...co ztratil přátele,
...co pozbyl soudnosti,
... co ztratil práci,
...co pozbyl sil.
Ten, který ztratil tvář...
Kdo ?
I žena občas není dokonalá.
Po písmenku se skládá.
Má tóninu a přání v dominu.
Vlasy si jednou obarví
a kostru svou pohladí.
I ve fantazii pohádka se naladí.
Moře jizev v tratolišti dní.
Dar bytí ať skrz triangl zní.
07.07.2022 14:39:51 | mkinka