Půlnoční vítr kolébá travou
a třepot křídel nad zemí,
vysoké nebe, zažloutlý měsíc.
V proměnách času, v daleku dní
s oblaky příslibů svět plyne v cizozem,
a s ním můj pradávný prastarý sen__
jakási tíseň mě souží
Olafur Arnalds Happiness Does Not Wait
Vážení a milí literární přátelé,
z celého srdce děkuji za Vaši podporu a krásné komentáře, moc si toho vážím.
S úctou
Hel.
21.06.2023 20:25:52 | Helen Mum
....I mě milá Helenko.....v té Tvé drobničce je něco "navíc",něco nepostižitelného,něco,co ve mně osobně zanechává niterný pocit.....s Tvou básní jsem v prostoru Bytí,má to hloubku.....není to "namalováno"na plochu,pluje je to v prostoru a "dýchá"Tvým srdcem......Ji.
16.06.2023 17:27:51 | jitoush
Helenko milá, bude lépe, neboj se :)
Moc krásně-smutně-s citem napsáno...
Přeji Ti nádherné bytí, a ještě krásněji se míti,
budeš zítra :)
15.06.2023 22:30:28 | Ondra