Anotace: prožito
Věděli jsme oba, že by to nikdy nemohlo vyjít
a i přes to jsme si k sobě udělali pevný vztah
ze kterého se stal pouhý zvrat.
Neměla jsem v plánu tě mít každý den v hlavě
natož zamilovat se do tebe ze dne na den.
Protože věř mi, je těžké být nemilovaná někým,
koho už nikdy neuvidím.
I přes to všechno, co jsme spolu zažili, nikdy nezapomenu na to
jak držel jsi mě v náruči.
Nebyl jsi pro mě jen tak nějakým klukem
a i když to tak možná vypadalo, nikdy jsem si nepřála,
aby to mezi námi takto dopadlo.