Anotace: pro tebe, bráško...
říjen '23, nebo kdykoliv
předtím či potom
někdy se mi chce
jít pořád do kopce
nezastavit se
když můj život jde z kopce
míjet lidi, skupinky, jednotlivce
dojít až na severní pól
zastavit mrazem myšlenky
když ve mně krev vře a srdce tluče
nezastavit se
když strach a vztek mnou třese
jít pořád dál, ulicí stoupat
když chce moje mysl klesat
opustit město, sama sobě se vydat
iluze se utopily v slzách
odhodlání zlomila bolest
neustále se dohadovat
kdo je větší sráč
kdo zažil větší pád
kdo přežívá větší bolest
komu nevstoupí do života radost
nestarat se okolo, mít v očích jen sebe
necítit se zbaběle a zoufale
nebudit se výčitkami
když pak nejde vstát z postele
tohle mi děláš, omluvíš se a život jde dál
vydržíš týden, měsíc... možná uteče rok
a jen ty si myslíš
že kurva těžkej život máš
děkuju, že je mi kvůli tobě dobře
zase
jako tenkrát
nemůžu žít, nemůžu spát
...největším úspěchem života je přežít...;-)třeba další depku...působivě napsaný, tak tvrdě...ps: připomnělo mi to nevím proč tenhle starej song.
https://www.youtube.com/watch?v=WdBcmzKWZzY
04.10.2023 15:57:57 | Marten
Díky :)
Občas mám pocit, že dál jsem se vlastně nedostala. A když, tak jen o fous. Na rozdíl od Citronu mě táhne ke dnu druhý, jinak bych plavala celkem obstojně...
08.10.2023 15:08:18 | redandreablue