Anotace: ...
V slzách
Nalézáš útěchu
Když láska
Vzkvétá
Na poli
Rudých máků
Uprostřed
Dlouho očekávané
Zimy
Tvůj křišťál
Už roztál
Ve Tvém nitru
A láska
Opět
Ovládla
Tvou Zem
Světem
Chodíš
Křížem krážem
A na zádech
Neseš
Atlas Světa
V šuplíku
Nalézáš
Staré přezdívky
A masky
Už přestaly
Ti stačit
Když Tvůj
Maškarní bál
Začal
Bez Tebe
Miluješ
Tak moc
Až to bolí
Protože to
Prý nestačí
A tak
V poháru
Viny pro nevinný
Už nezbývá nic
Než jedna kapka
Co změnila
Oceán
Když na vrcholu
Vesmírného
Nekonečna
Začal se psát
Nový Příběh
Našich duší
A Osudy
Zase mají
Svoji moc
.
Osudy jsou prý dané
jen sudičky ví, co se stane...
Když láska je v tvém světě
vlčí mák navzdory zimě kvete...
tak zahřívej ten květ
neboj se k němu přivonět
a neboj se ani bolesti
vždyť - když stůněš láskou, to o štěstí
mluvit můžeš...srdce začalo psát
na nový, čistý list, že miluješ, a že máš rád!!!
04.12.2023 10:52:07 | cappuccinogirl