...bez moře vodky neztroskotáš
Prý si jednou každej až na dno sáhnem
myslím, že jsem tam byl
jen kameny a bahno
přál jsem si být tryskáčem
a zatím
jsem jen vrakem
kde potapěči hledají
srdce oceánu
Nejsem titánem
ani Bohem
a přesto chci činit zázraky
jaká to pošetilost
Myslím, že jeden zázrak už se ti poved... kdyby se ti to nezdálo, tak mně se teda zdá:-)*
11.02.2024 20:50:56 | cappuccinogirl