Jsem ztroskotancem
na ostrově Život
marně plachtu vyhlížím
do moře lahve házím
snad mě někdo zachrání
do písku poskládám nápis
H E L P
tak velký ostrov a tak pustý.
12.04.2024 13:56:46 | Jan Kacíř
Beatles:-)
12.04.2024 01:15:11 | Robin Marnolli
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?