Anotace: ---
Smyčec dětských houslí tahám za zády
někdy dýl
za sad k divoké jabloni
pokaždé si mě osedlá
dlaní po vratkém kmeni měníš černou do plané a pořád vane silný vítr
přeskočila řeku
chuť vody
postupně odnímá litému cínu výložky
kdo jsme?
tak rozsviť
nucený výsek
tmu
všech těch světlušek